Klip klapper fra Ilse Jacobsen – 20 forskellige farver

Kender du Ilse Jacobsens klip klapper?
Hvis ikke, så er det på tide at stifte bekendtskab med dem – for de er intet mindre end fabelagtige. Ilse Jacobsen har produceret skoene hver sommer i de sidste par år og hvert år kommer der nye, flotte farver til. Klipklapperne har en nærmest flettet bund, så de er noprede, hvilket gør dem super behagelige at gå på. Du bliver ikke træt i fødderne på samme måde, som hvis du går på et par helt flade klip klappere. Selve sålen er i naturgummi og er både blød og flexibel, samt super let. Remmen, der er fuld af fint glimmer er ligeledes blød og behagelig at have på. Den sidder godt på foden og “slæber” ikke efter dig, når du går med klip klapperne.

Over 20 forskellige farver

I denne sæson, 2014 er klip klapperne produceret i hele 20 forskellige farver, så du kan altid finde det perfekte par til netop din sommer garderobe. De klassiske farver er selvfølgelig sort, hvid og creme, samt sølv- og guld klip klapperne, men både de friske farver og især i denne sæson også pastelfarverne er uundværlige, når der skal “ske lidt”, på sådan en lun sommerdag :-)

1

2

3

Herover blot et lille udvalg af de over 20 forskellige farver klip klapperne fås i, på vores webshop.

Den bedste pris

De allerbedste ved klip klapperne er dog prisen: Kun 150 kr. per par. En fantastisk pris, for et par klip klapper i så høj kvalitet og så giver det mulighed for, ikke at nøjes med et enkelt par, for os der har svært ved at vælge :-)

Klip klapper til fest?

Hvis du får lavet dig en hel samling i skabet, så gør det bestemt ingenting, at de både kan bruges på en afslappet feriedag på stranden, i haven eller i vandet, men på grund af de fine glimmer-remme er lidt pænere i udtrykket, end mange andre klip klappere. Du kan derfor sagtens bruge dem til hverdag – og endda til fest.

>> Se alle Klip klapper fra Ilse Jacobsen her <<

Producent: Ilse Jacobsen

Leave a Reply